HÄÄPARILLE

Mitä hääkakku maksaa?

Hääkakun lopulliseen hintaan vaikuttaa moni tekijä. Alkaen hinta sisältää yksinkertaisen koristelun, esim. suklaa drip, macarons ja marenki koristeilla. Sokerimassakoristeet, langoitetut kukat, lehtikulta, yksityiskohdat, oikeat kukat, yms. hinnoitellaan tilauskohtaisesti. Kyselyn yhteydessä kannattaa kertoa omia ideoita koristelusta sekä mahdollinen budjettinne, jolloin saan annettua teille mahdollisimman tarkan tarjouksen.

Miten tilaan?

Kun hääpäivä on selvillä, voitte tehdä alustavan varauksen juhlapäivälle.  Jos juhlat ovat kuluvana vuonna, sovitaan heti päivämäärä mahdolliselle suunnittelupalaverille. Jos juhlat ovat vasta seuraavana vuonna, niin tehdään alustava varaus juhlapäivälle ja otan teihin yhteyttä kyseisen vuoden tammikuussa, niin sovitaan suunnittelupalaverin ajankohta. Ota yhteyttä sähköpostilla tiancakes.info@gmail.com puhelimitse 044-5887920 tai tilauslomakkeella

Suunnittelupalaveri?

Yli 80hlön tilauksiin sisältyy suunnittelupalaveri, mutta sen voi halutessaan tilata erikseen myös pienempien tilausten yhteyteen.  Palaverissa pääsette maistelemaan kolmea valitsemaanne makua ja samalla suunnitellaan yhdessä kakun/tilauksen ulkonäkö sekä sovitaan tilauksen yksityiskohdista. Palaveriin kannattaa ottaa mukaan mahdollisia inspiraatiokuvia.

Maksaminen?

 Varauksen yhteydessä maksetaan varausmaksu 50€, joka vähennetään tilauksen loppusummasta. Jos myöhemmin peruutatte varauksenne, varausmaksua ei palauteta. Tilaus maksetaan laskulla, jonka eräpäivä on n.1kk ennen juhlapäivää.

Nouto vai kuljetus?

Tilauksiin ei sisälly kuljetusta, mutta sellainen on mahdollista tilata erikseen. Kuljetus hääpaikalle aamulla/päivällä 20€ + 0,44€/km, kuljetus illalla suoraan kahvipöytään 40€ + 0,44€/km.

Jos tuotteet noudetaan itse, noudetaan ne erikseen sovittuna aikana kotileipomoltani osoitteesta Tyrnintie 5, 28660 Pori. 

Korkeisiin ja monikerroksisiin kakkuihin suositellaan ottamaan kuljetus.

Hääkakku

Alk 6€ / hlö

Alkaen hinnat sisältävät 1-2 täytettä, vaalean/ tumman sokerikakkupohjan tai valmiin makuparin sekä yksinkertaisen koristelun.

Koristeiksi tulevista langoitetuista sokerimassakukista ja oikeista kukista veloitetaan lisähinta tilauskohtaisesti.  

Yli 80hlön tilauksiin sisältyy 1h suunnittelupalaveri sekä koemaistelu.

Suunnittelupalaveri/koemaistelu

50€, kesto 1h

Palaverissa suunnitellaan kakku ja tarjoilut, sekä sovimme tilauksen yksityiskohdista, kakun säilytyksestä ja kuljetuksesta. 

Sisältää 3 omavalintaista makua täytteet-listalta