TILAA

Yhteydenotto lomake löytyy sivun alaosasta

Tilaus - ja toimitusehdot

Voit tehdä tilauksen alla olevalla tilauslomakkeella, soittaa tai laittaa sähköpostia. Kyselyihin vastaan 3-5 päivän kuluessa mutta kiireisissä tilauksissa kannattaa ottaa yhteyttä puhelimitse.

Tilaus kannattaa tehdä viimeistään 1-2 viikkoa ennen, jolloin varmistaa tilauksen paikan kalenterissa. Sesonkiaikoina jo aiemmin. Pyrin myös ottamaan mahdollisuuksien mukaan tilauksia lyhyemmälläkin varoitusajalla.

Tilaaminen 

Kerro tarvittavat tiedot kuten kakun koko/hlömäärä, ajankohta/noutopäivä, allergiat/ruokarajoitteet sekä toiveet kakun koristeluun/teemaan ja makuihin. Jos et vielä tiedä koristelusta tai makumaailmasta, voimme suunnitella sen yhdessä. Voit myös lähettää ideakuvia, mutta otathan huomioon etten kopioi suoraan muiden töitä. Laitathan aina jo tilausvaiheessa postiosoitteesi, sekä puhelinnumerosi mukaan.

Maksaminen

Tuotteet maksetaan noudon yhteydessä käteisellä tai maksukortilla. Yli 200e tilauksista maksetaan varausmaksu 50e, joka maksetaan tilauksen vahvistuksen yhteydessä. Yli 200e tilaukset maksetaan laskulla, jonka eräpäivä on n. 7 päivää ennen noutoa. Maksamatta jätetty lasku peruuttaa tilauksen, eli huolehdithan maksun ajoissa pitääksesi tilauksen voimassa tai ilmoitat jos maksu myöhästyy.

Peruutukset

Peruutus tehtävä viimeistään 7vrk ennen varattua ajankohtaa. Sen jälkeen tehtävistä peruutuksista asiakkaalta peritään 50% tilaushinnasta korvaukseksi jo mahdollisesta työajasta ja aineista. Noutamatta jätetyistä tuotteista peritään 100% maksu. Sairastapauksissa tms. tilausta voidaan siirtää kerran(1) jos ajankohta sopii leipurin kalenteriin. Leipurin sairastuttua asiakkaalle ilmoitetaan heti ja jo maksettu lasku palautetaan asiakkaalle kokonaisuudessaan, mutta muuta korvausta ei valitettavasti voida antaa.

Nouto/Toimitus

Nouto tapahtuu kotikeittiöstäni, Pietniemestä, osoitteesta tyrnintie 5. Noudot viikonloppuisin klo 10-11 ja arkisin erikseen sovittuun aikaan. Kakut valmistetaan kertakäyttöiselle kakkualuselle ja pakataan kakkulaatikoihin. Asiakas hyväksyy tuoteen ulkonäön noudon yhteydessä. Kun noudat tuotteet, niin varmistathan, että saat laatikot tasaiselle alustalle, kuten peräkonttiin tai jalkatilaan. Vastuu tuotteesta siirtyy asiakkaalle noudon yhteydessä. Tuotteille on myös toimitus mahdollisuus, josta peritään 30€ lähtömaksu + 0,44€/km kilometrikorvauksen.

Muut huomiot

Valmistan myös erikoistuotteita, mutta huomaathan, että samassa tilassa käsitellään myös allergisoivia raaka-aineita. Hyvästä hygieniasta huolimatta saattaa jäädä esimerkiksi jauhojäämiä. Hinnat sisältävät alv 14%. Kotikeittiöni kuuluu elintarvikevalvonnan piiriin.

Huomioithan, että tämä lomake on vain alustava kysely. Mahdolliset varmistuneet tilaukset vahvistetaan sähköpostilla myöhemmin.

Pyrin ottamaan sinuun yhteyttä 3-5 päivän sisällä viestistäsi.

Kerrothan viestissäsi seuraavat asiat: Tuote/tuotteet, henkilömäärä, ajankohta/nouto päivä, allergiat/rajoitteet, mahdollisen teeman/koristelutoiveet sekä täytetoiveet. 

-Vuosi 2021 täynnä-

Ota yhteyttä